Industri Energi

Petroleumsskatt: Sitater fra forbundsleder Frode Alfheim

Del
Her er kommentarer fra forbundsleder i Industri Energi Frode Alfheim til petroleumsskattforslaget.

- Denne fremgangsmåten gir ett dårlig utgangspunkt for god behandling av en så ekstrem viktig sak for bransjen og økonomien til hele landet.

- Uten involvering av partene, som er den gode norske måten å gjøre dette på, gjør regjeringa dette til et valgkamputspill. Det vil gjøre det vanskeligere å håndtere dette på en god måte.

- Skatteregimet vi har hatt til nå har tjent Norge ekstremt godt og gitt fellesskapet store inntekter. Vi skal nå sette oss godt inn i forslaget og komme med våre reaksjoner på det.

Nøkkelord

Kontakter

Frode AlfheimForbundslederIndustri Energi

Tel:90968615

Bilder

Om Industri Energi

Industri Energi
Industri Energi
Torggata 15
0181 Oslo

22 03 22 00https://www.industrienergi.no

Industri Energi er Norges største og mest slagkraftige forbund for ansatte med tilknytting til olje-, gass- og landindustri. Bransjer som står for 80 prosent av den norske eksportverdien. Forbundet har over 56.000 medlemmer og er det fjerde største forbundet i LO.

Følg pressemeldinger fra Industri Energi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Industri Energi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Industri Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom