Handelshøyskolen BI

BI-forsker tildelt Hans Majestet Kongens gullmedalje

Del
Samson Yoseph Esayas anerkjent for sin PhD-avhandling.
Førsteamanuensis Samson Yoseph Esayas
Førsteamanuensis Samson Yoseph Esayas

- Denne anerkjennelsen gjør meg sterkt motivert til å fortsette arbeidet mitt. Jeg vil også rose BI som tilrettelegger svært godt for at unge forskere som meg skal lykkes, forteller Samson.

Utmerkelsen blir gitt til en fremragende ung forsker for et vitenskapelig arbeid anerkjent som et viktig bidrag til fagfeltets forskningslitteratur. Prisen har blitt utdelt siden 1995 til PhD-avhandlinger vurdert ved Universitetet i Oslo.

Samson Esayas er nå førsteamanuensis ved Institutt for rettsvitenskap og styring på BI. Temaet for hans PhD-avhandling er hvordan store bedrifter som Facebook og Google kommersialiserer brukeres personopplysninger for å forbedre nettreklame.

- Denne prisen viser kvaliteten ved Samsons forskning, og jeg vil gratulere ham for oppnåelsen. At dette er nyskapende forskning på et internasjonalt felt gjør det enda mer imponerende. Vi er svært glade for å ha ham som kollega, sier Instituttleder for Rettsvitenskap og styring, Morten Kinander.

Fremover vil Esayas fortsette å bidra til BIs mål om å levere toppforskning på et internasjonalt nivå og søke om finansiering til forskningen sin nasjonalt og internasjonalt.

- Medaljen gir også en sjelden mulighet til å møte Hans Majestet Kong Harald, noe jeg og familien ser veldig frem til, sier han.

Medaljen blir delt ut ved den årlige seremonien ved Universitetet i Oslo 2. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Førsteamanuensis Samson Yoseph Esayas
Førsteamanuensis Samson Yoseph Esayas
Last ned bilde

Om Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI
Handelshøyskolen BI
Nydalsveien 37
0484 Oslo

46 41 00 00https://www.bi.edu/

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. BI var den første norske handelshøyskolen med trippel internasjonal akkreditering. Med ca 21.000 studenter er BI en av de største handelshøyskolene i Europa. 

Følg pressemeldinger fra Handelshøyskolen BI

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Handelshøyskolen BI på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Handelshøyskolen BI

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye