Nofima

Arendalsuka: Fra forskning til forretningsmuligheter

Del
Presseinvitasjon: torsdag 19. august kl. 15.00 For å ha full nytte av forskningen må det sikres at resultatene tas i bruk. Å kombinere resultatene med en design- og innovasjonsprosess øker sannsynligheten for at næringslivet har nytte av forskningen.

Du får høre vellykkede eksempler fra forskningen. I det europeiske prosjektet SafeConsume er det overordnete målet er å redusere helsebelastningene fra matbårne sykdomsfremkallende bakterie. Du får høre hvordan designprosesser har resultert i nyttige løsninger. I DigiFoods et senter for forskningsdrevet innovasjon skal forskere og næringsliv sammen utvikle sensorteknologi som skal sikre bedre mat og matproduksjon.

Tid: 15.00 – 16.00
Sted: Demokratiscenen
Antall plasser: 100 – kontakt wenche.aale.hagermark@nofima.no hvis du ønsker å reservere plass.

Arrangementet blir streamet på https://www.arendalsuka.no/live/demokratiscenen/

Nøkkelord

Om Nofima

Nofima
Nofima
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

77 62 90 00http://nofima.no

Nofima er et ledende næringsrettet forskningsinstitutt som driver forskning og utvikling for akvakulturnæringen, fiskerinæringen og matindustrien.

Vi leverer internasjonalt anerkjent forskning og løsninger som gir næringslivet konkurransefortrinn langs hele verdikjeden.

Nofima AS har hovedkontor i Tromsø, og forskningsvirksomhet i Bergen, Stavanger, Sunndalsøra, Tromsø og på Ås.

Instituttet ble etablert 1. januar 2008 og har om lag 390 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Nofima

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nofima på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nofima

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom