Universitetet i Bergen (UiB)

PRESSEMELDING: Paneldebatt – hva kan akademia lære av Koronakommisjonens rapport?  

Del
Vi er inne i det andre året av pandemien, og det er på høy tid å snakke om hva universitetene og andre akademiske miljø kan gjøre for å bli bedre for studentene, de ansatte – og samfunnet.

Med utgangspunkt i Koronakommisjonens ferske rapport (link) inviterer Pandemisenteret ved UiB til paneldebatt med blant andre leder av kommisjonen, Stener Kvinnsland.

Vi begynner å få oversikt over hvordan samfunnet har håndtert pandemien og hvilke konsekvenser den vil ha for fremtiden. Hva kan vi lære av det vi har gått gjennom? Deltakerne vil ha korte presentasjoner med sine ulike perspektiv.

Pandemisenteret håper på en informativ og fruktbar debatt som kan inspirere til nye tanker og løsninger for tiden som kommer!

DELTAKERE:

  • Leder av Koronakommisjonen, Stener Kvinnsland – «Hva kan akademia lære av rapporten?»
  • Student ved UiB, Siren Jenssen Økland – «Hvordan ivareta studentene på best mulig måte gjennom en tilsvarende krise»
  • Professor ved Senter for vitenskapsteori, UiB, Rasmus T. Slaattelid – «Forholdet mellom vitenskap og samfunn i lys av rapporten»
  • Professor ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin, Kristine Bærøe – «Tillit og prioriteringer i lys av pandemien»
  • Professor i informatikk, Pinar Heggernes – «Ledelse og likestilling under og etter en pandemi»
  • Moderator – leder av Pandemisenteret, Esperanza Diaz 

TID: 26. mai kl 12:30 – 14:00 (lett servering fra kl 12:00)

STED: Universitetetsaulaen, med antall gjester som er lov – mer informasjon om dette finner du om noen dager på www.uib.no/pandemisenteret

STRØMMELINK: https://youtu.be/TW05g1EiMyw

 

Om Universitetet i Bergen (UiB)

Universitetet i Bergen (UiB)
Universitetet i Bergen (UiB)
Postboks 7800
5020 Bergen

+47 55 58 00 00http://www.uib.no

Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom