Eyr

Camilla Kluge Foss er ny CEO i Eyr

Del
Camilla Kluge Foss går fra stillingen som Operations Manager til CEO i helse-startupen Eyr. Sammen med teamet er hun klar for å skalere opp.
Camilla Kluge Foss blir Eyrs nye fronfigur og skal sammen med teamet skalere opp.
Camilla Kluge Foss blir Eyrs nye fronfigur og skal sammen med teamet skalere opp.

Camilla Kluge Foss er utdannet innen samfunnsøkonomi og finans fra NTNU og har helseledelse fra UiO. Selskapet Eyr er nå inne i en svært spennende vekstfase og Camilla har vært med å bygge opp Eyr siden 2018.

- Jeg er ydmyk overfor oppgaven og ambisiøs på vegne av Eyr spesielt og den digitale helsebransjen generelt. Ikke minst på hvilken påvirkning vi kan ha for et mer bærekraftig helsesystem med færre reiser, tidsbesparelser, og en god og helhetlig brukerreise for pasienten, sier Kluge Foss.

Før hun kom til Eyr jobbet Camilla sju år som konsulent i Deloitte. Hun har bred erfaring innen prosjektledelse, prosessforbedringer og utvikling mot offentlig og privat helsesektor.

- Jeg kjenner godt til strukturene i norsk helsevesen, og noen av mine styrker er at jeg er strukturert, analytisk og opptatt av kontinuerlig forbedring. Jeg har et utrolig dyktig team med meg i Eyr, og gleder meg stort til å ta fatt på reisen videre sammen med teamet. Vi har mange spennende ting på gang både i Danmark og Norge nå, og vi ser store muligheter for å bygge et økosystemet på plattformen vår og gjøre teknologien tilgjengelig både for offentlig og privat helsevesen i fremtiden.

Selskapet, Eyr, som ble startet av Karl Martin Lind og Vegard Krogh Reinsnes i 2015, var det første selskapet til å tilby videokonsultasjon med lege på mobil i Norge. Tidligere CEO, Karl Martin Lind, blir ansvarlig for strategisk forretningsutvikling og innovasjon, samt Investor relations.  Han vil som selskapets største aksjonær også fortsette i styret.

De siste årene har Eyr hatt sterk vekst i antall brukere og ansatte. Selskapet har siden oppstarten vist at legetimen kun er noen minutter unna, og nylig lanserte de psykolog på mobilen, samt en rekke vaksiner.

- Pandemien har vist oss at sammen med det offentlige kan private spille en viktig rolle for å løse kritiske funksjoner raskt. Etter korona vil vi se andre utfordringer som langsiktige konsekvenser av pandemien. I tillegg vil brukerne ha blitt mer vant til å bruke digitale helsetjenester. Da tror vi at blant annet videosamtaler kan være et godt supplement for å hjelpe folk med lette til moderate psykiske lidelser, sier Kluge Foss.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Camilla Kluge Foss blir Eyrs nye fronfigur og skal sammen med teamet skalere opp.
Camilla Kluge Foss blir Eyrs nye fronfigur og skal sammen med teamet skalere opp.
Last ned bilde

Lenker

Om Eyr

Eyr
Eyr
Kongens 12
0153 Oslo

+47 98 21 83 15https://www.eyr.md

Legene på mobil

Snakk med legen når og hvor det passer deg. Med Eyr tar du legetimen på mobil - raskt, enkelt og sikkert. 
Tidsklemma er noe de fleste kjenner på av og til. Gjennom vår videoløsning kan du snakke med en lege når og hvor det måtte passe deg. Enten det er hjemme i sofaen, i senga, på kontoret, hytta eller i utlandet. Alle våre leger er erfarne allmennleger som jobber som fastleger eller legevaktsleger i Norge. 
Over 1 million nordmenn har oss gratis gjennom sin forsikring - er du en av dem?