Finansforbundet

Finansforbundet positiv til DNBs ønske om oppkjøp av SBanken

Del
- Vi ser på dette som en styrking av det norske bankvesenet, sier forbundsleder Vigdis Mathisen i en første kommentar til dagens store nyhet i finans. – Norsk finansnæring konkurrer med store internasjonale finanskonsern. Da er det positivt at vi kan styrke kompetansemiljøene i Norge for å sikre vår posisjon og levere enda bedre kundeopplevelser, sier hun.

Alle som jobber i finansnæringen er med på en rivende teknologisk utvikling og slik vil det fortsatt være. – Dersom dette oppkjøpet vil bli en realitet vil vi få et stort teknologisk miljø i Norge – både i Oslo og i Bergen. Det vil gi flere attraktive arbeidsplasser i en næring som spiller en nøkkelrolle i det norske samfunnet.

- Vi registrerer at nedbemanninger ikke er tema i de foreløpige meldingene som er kommet i dag. Det ser vi også på som positivt, sier Mathisen. – De ansattes kompetanse er avgjørende for gode resultater og bør ivaretas dersom oppkjøpet blir godkjent. Kombinasjonen mennesker og teknologi vil vi trenge i fremtiden også, sier hun.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Finansforbundet

Finansforbundet
Finansforbundet
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

22 05 63 00http://www.finansforbundet.no

Finansforbundet er den største fagforeningen innen finanssektoren. Vi representerer over 34 000 medlemmer fra 300 bedrifter.

Følg pressemeldinger fra Finansforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Finansforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Finansforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom