Norsk Arbeidsmandsforbund

Vekterstreiken trappes opp - industri og Nasjonalt Ankomstsenter rammes

Del
Norsk Arbeidsmandsforbund har i dag sendt plassfratredelse for ytterligere 229 medlemmer i forbindelse med vekterstreiken.

Uttaket består av mange nyinnmeldte medlemmer. Blant uttaket ellers er vekterne ved Kværner Stord, Kværner Verdal, Equinor Rotvoll og Råde Nasjonalt Ankomstsenter tatt ut i streik.

Uttaket trer i kraft fra mandag morgen 06.00.

Kontakter

Om Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund
Norsk Arbeidsmandsforbund
Grubbegata 6
0179 Oslo

815 45 100http://www.arbeidsmandsforbundet.no

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer forbundet rundt 36.000 medlemmer. Forbundet organiserer også øvrige grupper som ikke kommer under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder. Herunder ungdommer som er under utdanning rettet mot forbundets virkeområder. Forbundet er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO), som har over 900.000 medlemmer. Forbundets fremste formål er å organisere arbeidstakere og opprette tariffavtaler for å sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Arbeidsmandsforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

En ansvarlig Nasjonal transportplan 2025-203622.3.2024 14:14:53 CET | Pressemelding

Kommentar fra forbundsleder Brede Edvardsen – Norsk Arbeidsmandsforbund Vi har med stor spenning ventet på regjeringens fremskyndede framlegg av National transportplan for perioden 2025-2036. Vi har deltatt aktivt i dialogen i forkant, noe som er viktig for oss. Planen har stor betydning både for anleggsbransjen, kystforvaltningen og luftfarten, sier forbundsleder i Norsk Arbeidsmandsforbund Brede Edvardsen. Uten å ha gått igjennom planen i detaljer registrerer jeg at det legges opp til en langt mer realistisk og gjennomførbar plan sett i sammenheng med oppfølgingen i de årlige budsjettfremlegg i Stortinget. Dette er et viktig skritt slik at vi slipper luftslott liknende planer som vi har sett fra tidligere regjering, sier Edvardsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye