Stellantis Norge

Elektrisk favoritt for storfamilien fra 421.900 kroner

Del
Endelig får familier og andre som trenger flere seter og mer plass et godt elektrisk alternativ. Citroën ë-Spacetourer tar posisjon i et spennende segment med svært få konkurrenter.

Citroën ë-Spacetourer gir også hoteller, skoler eller andre profesjonelle aktører et utslippsfritt alternativ.

Med en startpris på 421.000 kroner får du en bil med ni seter, 50 kWt batteri og en kjørelengde på 230 kilometer WLTP.

For den som ønsker større batteri og lenger rekkevidde starter utgaven med 75 kWt batteri og 330 kilometer rekkevidde på 481.900 kroner.

Allerede fra startpris er Citroën ë-Spacetourer  godt utstyrt, med standardutstyr som 7-tommers infotainment, doble skyvedører, elektrisk parkeringsbrems og førerstøttesystemer som filskiftvarsling, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

Toppmodellen Shine har også utstyr som skinninteriør, fleksible seter i andre seterad, elektrisk skyvedører med fotsensor, Denon HiFi, panorama glasstak, navigasjon og headup-display. Dette utstyrsnivået starter på 551.900.

Ekstremt fleksibelt

Citroën ë-Spacetourer kommer i to lengder, 4,95 meter og 5,3 meter. Høyden er begrenset til 1,90 slik at den også lett går inn i parkeringshus.

Om du velger den lengste utgaven, kan du frakte ni personer og 1.500 liter bagasje, eller for en familie: Fem personer og 3.000 liter bagasje. Har du transportbehov utover dette, kan du glede deg over at bilen også kan trekke tilhenger på 1.000 kg.

Med to batteripakker på henholdsvis 50 kWt og 75 kWt har bilene en rekkevidde på henholdsvis 230 km og 330 km etter WLTP (kombinert). Ved bykjøring er WLTP-tallet hele 477 km. Takket være 100 kW hurtiglading og mulighet for et ombordlader på 7,4 kW eller 11 kW – lader du bilen over natten, eller til 80 prosent på mellom 30 og 45 minutter avhengig av batteristørrelsen.

100 prosent elektrisk

- Dette er en bil vi har store forventninger til, den fyller et segment der det så langt ikke har vært elektriske alternativer. Nå kan endelig både storfamilier og andre som har behov for å transportere fler enn fem personer og bagasje nyte godt av et utslippsfritt alternativ, sier Ole S. Nedenes, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Komfort og sikkerhet i toppklasse

Citroën ë-Spacetourer er bygget på PSA-gruppens EMP2-plattform, noe som gir tilgang til alle moderne sikkerhetssystemer som vi kjenner fra resten av Citroëns personbiler. Via din smarttelefon kan du styre både lading og forvarming. Infotainmentsystemet støtter selvsagt både Android Auto og Apple CarPlay.

En smart detalj er også muligheten for å kunne åpne bakvinduet, noe som gjør at du enkelt kan plassere handleposer eller andre ting i bagasjerommet, også uten å åpne hele bakluken.

Citroën ë-Spacetourer kommer til Norge mot slutten av året.

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om Stellantis Norge

Stellantis Norge
Stellantis Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye