Norske Shell

Lederskifte i A/S Norske Shell

Del
Marianne Olsnes tar over rollen som administrerende direktør for A/S Norske Shell.
Agnete Johnsgaard-Lewis (til venstre) sammen med etterfølger Marianne Olsnes.
Agnete Johnsgaard-Lewis (til venstre) sammen med etterfølger Marianne Olsnes.

Agnete Johnsgaard-Lewis har hatt sjefsrollen i Norske Shell siden august 2019. Hun er nå utpekt som ny leder for Shells omfattende virksomhet i Brunei, der selskapet har over 4000 ansatte og engasjerer et enda større antall kontraktører.

– Skiftet kom tidlig og jeg hadde sett frem til flere år i Norske Shell, men jeg er trygg på at jeg overlater virksomheten vår i de beste hender. Marianne kjenner Norske Shell inn og ut, sier Johnsgaard-Lewis, som kommer fra Jessheim.

Marianne Olsnes (47) kom til Shell i 2002 med mastergrad som reservoaringeniør og en MBA fra Erasmus University i Rotterdam. Hun har siden hatt en rekke tekniske og ledende roller i og utenfor Norge. Det siste året har Olsnes ledet digitaliseringsarbeidet i Shells globale teknologi- og prosjektdivisjon.

– Jeg ser frem til å komme «hjem» til Norske Shell. Det er et selskap bestående av fantastisk dyktige folk. Vi har svært solide posisjoner på Norsk sokkel, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Olsnes.

Olsnes er opprinnelig fra Andøya i Nordland og overtar formelt som administrerende direktør i A/S Norske Shell 20. Juli.

Nøkkelord

Kontakter

Jan SoppelandDirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt, A/S Norske Shell

Jan Soppeland er direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i A/S Norske Shell. Soppeland har kontorsted i Stavanger.

Tel:+47 93 61 22 22jan.soppeland@shell.com

Bilder

Agnete Johnsgaard-Lewis (til venstre) sammen med etterfølger Marianne Olsnes.
Agnete Johnsgaard-Lewis (til venstre) sammen med etterfølger Marianne Olsnes.
Last ned bilde

Om Norske Shell

Norske Shell
Norske Shell
Løkkeveien 103
4007 Stavanger

+47 51 69 30 00http://www.shell.no

Shell har vært i aktiv i Norge i 110 år. Med sin kjernevirksomhet innenfor naturgass er selskapet i dag operatør for Ormen Lange, medeier i Troll og teknisk tjenesteyter for daglig drift av Nyhamna prosessanlegg. 

I tillegg er Shell aktiv partner i CCS-initiativene Northern Lights og Teknologisenteret Mongstad, tilbyr el-lading gjennom Shell Recharge Solutions, og er gjennom Shell Ventures medeier i en rekke norske teknologibedrifter, inkludert batteriselskapet Corvus Energy. Vi søker også aktivt muligheter innenfor fornybart og renere energiløsninger i Norge med fokus på havvind, hydrogen og biofuels.  

Shells hovedkontor i Norge ligger i Stavanger.

Følg pressemeldinger fra Norske Shell

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norske Shell på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norske Shell

Fem millioner tonn CO2 fanget og lagret13.7.2020 08:00:00 CEST | Pressemelding

På under fem år har Shell sitt karbonfangstanlegg ‘Quest’ i Alberta, Canada, fanget og lagret fem millioner tonn CO2, til betydelig lavere kostnad enn forventet. Fem millioner tonn CO2 tilsvarer det årlige utslippet fra omkring 1,25 millioner biler. Kostnaden for drift av anlegget i Canada er omlag 35 prosent lavere enn opprinnelig estimert, og utbyggingskostnadene ville vært omlag 30 prosent lavere om anlegget ble bygget i dag.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom