Trintech

Trintech utvider rapporteringsevnen i Adra Suiten med lanseringen av Adra Analytics

Del
Få verdifull innsikt med fullstendig synlighet over økonomiskdata

Oslo, Norge – 4. mai 2020 – Trintech, en ledende leverandør av finansielle programvareløsninger, annonserte i dag lanseringen av Adra Analytics for å utvide rapporteringsevnen i Adra Suiten. Adra Analytics sikrer bedrifter full synlighet over sine økonomiske data på ett konsolidert sted som gir bedriftene en samlet løsning for alle deres økonomiske rapporteringsbehov.

Med Adra Analytics kan virksomheter nå følge trender og bevegelser i deres økonomiske data gjennom en periode, eller flere, for å gi dem dypere innsikt i virksomhetens utvikling. Løsningen gjør det mulig å kombinere økonomisk data i Adra Suiten med data fra andre løsninger, for eksempel fra ett ERP-system, for å gi komplett innsikt i periodeavslutningen og andre finansielle aktiviteter. Fra dashboards, som kan tilpasses hver enkelt virksomhet, får virksomhetene tilgang på dyptgående sammendrag av deres datasett. Dette gjør det mulig å studere detaljene man trenger for å analysere hvordan en avsluttet periode påvirker selskapets økonomiske situasjon.

- Som ledende leverandør av finansielle programvareløsninger vet vi at bedrifters økonomiske data er kritiske for virksomheten, spesielt i disse tider. Finans- og regnskapsorganisasjoner (F&A) er enda viktigere for virksomheten siden de har dataen som driver frem de umiddelbare forretningsavgjørelsene. For å tilby økonomisk innsikt i sanntid er vi glade for å annonsere lanseringen av Adra Analytics, som vil hjelpe finans- og regnskapsorganisasjoner med å få rask tilgang på innsikten de trenger for å utvikle virksomhetens strategiske retning, sier Darren Heffernan, President Mid-Market i Trintech.

I dag benytter fler enn 1.800 selskaper over hele verden Adra Suiten. Den skybaserte løsningen for periodeavslutning og avstemminger for bedrifter gjør det mulig å øke effektiviteten, kontrollen og oversikten over alle delene av periodeavslutningen, inkludert: balanseavstemminger (Adra Balancer), transaksjonsstyringen (Adra Matcher), økonomisk oppgavestyring og kontroll (Adra Task Manager) og rapportering (Adra Analytics).

Nøkkelord

Kontakter

Kelli Shoevlin
+1 (972) 739-1680
Kelli.Shoevlin@trintech.com

Om Trintech

Trintech
Trintech
Brugata 19
0186 Oslo

https://www.trintech.com/no/adra/

Trintech Inc. er en pioner innen Financial Corporate Performance Management (FCPM) programvare og kombinerer ledende teknisk og økonomisk ekspertise for å utvikle innovative, skybaserte løsninger som hjelper bedrifter med å håndtere sine finansielle prosesser og innsikt. Fra høy volums transaksjoner og effektivisering av daglige operasjonelle avstemminger, til automatisering og styring av balanseavstemming, intern regnskap, journalføringer, periodeavslutning og økonomisk analyse til styring, risiko og kontroll – så har Trintech sin portefølje av finansielle løsninger inkludert Cadency Platform og Adra Suite, samt verktøy som ReconNET™, T-Recs®, og UPCS® som hjelper bedrifter med å håndtere alle delene av den økonomiske periodeavslutning. Fler enn 3.500 bedrifter over hele verden – inkludert de fleste av Fortune 100 selskapene – har i dag tillitt til Trintech sin skybaserte programvare for å kontinuerlig forbedre effektivitet, tillit og strategisk innsikt i deres finansielle operasjoner.

Hovedkontoret ligger i Dallas, Texas, og Trintech har kontorer i andre deler av USA samt Storbritannia, Australia, Singapore, Frankrike, Tyskland, Irland, Nederland, Sverige og Norge. Trintech har også strategiske partnere i Sør Afrika, Latin Amerika og Stillehavsregionen. Mer informasjon om Trintech finnes på www.trintech.com/no/adra/. Følg oss også gjerne på LinkedInFacebook og Twitter.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye