Kia Norge

Kia vinner 2020 World Car Awards

Del
Kia vinner stort i 2020 World Car Awards med Telluride som kåres til ‘World Car of the Year’ og e-Soul ‘World Urban Car of the Year’.

Kia Telluride er en stor SUV, og juryen trekker spesielt frem dens utmerkede design og praktiske egenskaper. Tittelen World Car of the Year representerer nok en utmerkelse for Telluride som har mottatt mer enn 70 ulike priser siden lanseringen i 2019. Blant annet North American Utility Vehicle of the Year og MotorTrend SUV of the Year.

Elbilen e-Soul ble kåret til den ideelle bybilen, ‘World Urban Car of the Year’, da den kombinerer nullutslipp, imponerende elektrisk rekkevidde og tøff design - og at den i tillegg er praktisk.

“Alle i Kia er virkelig beæret over å motta ikke bare en, men to priser fra juryen i World Car of the Year,” sier Thomas Schemera, Executive Vice President and Head of Product Division i Kia Motors Corporation. “Dette er en av de tøffeste konkurransene i bilindustrien på verdensbasis, og viser at både Telluride og e-Soul virkelig er enestående biler. Utmerkelsene er bevis på det talent og den innsatsen alle i teamet legger ned for å skape attraktive og praktiske biler med høy kvalietet.”

Vinnerne i World Car Awards stemmes frem av en uavhengig internasjonal jury bestående av 86 erfarne og respekterte journalister fra 24 land.

Kia Telluride selges først og fremst i USA (selges ikke i Europa), og kombinerer et stilig utvendig design med et romslig og praktisk interiør som rommer opp til 8 personer. Velutstyrt med avansert teknologi, firehjulstrekk og førerassistentsystemer, er Telluride ideell for familieutflukter også utenfor allfarvei.

Kompakte e-Soul har en kraftig batteripakke på 64 eller 39.2 kWh, med elektrisk rekkevidde opptil 452 kilometer. Kia e-Soul er godt utstyrt med det siste av teknologi og er ideell både som bybil og på lengre turer.

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge. Vi har dyktige forhandlere i hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994. I dag ruller det mer enn 75.000  Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

Tar ansvar: Kia Europe har inngått samarbeid for å inspirere til ansvarlig bruk av havene20.6.2023 15:53:22 CEST | Pressemelding

Kia samarbeider med de nyetablerte selskapene Polyola, Odyssey Innovation, Sieve og Waterhaul for å inspirere til miljøbevisst bruk av havene Samarbeidspartnerne oppsirkulerer avfall fra havet og avfall som ellers ville havnet i havet, og bruker det til å lage bærekraftige livsstilsprodukter Bærekraft er en viktig del av Kias Plan S og selskapets visjon om å bli en leverandør av bærekraftige mobilitetsløsninger

Kia EV9 gir deg morgendagens SUV i dag13.6.2023 14:52:58 CEST | Pressemelding

- Kias nye elektriske SUV har 800 V hurtiglading (15 minutters lading gir rekkevidde på 239 km) og rekkevidde på opptil 541 km - Markant design inspirert av Kias designfilosofi «Opposites United» - Seks- eller sjuseters SUV med markant, elegant design som baner vei for utslippsfrie, tilkoblede og selvkjørende biler - Skinnalternativer, biomaterialer og resirkulert plast i tråd med Kias tretrinns strategi for bruk av mer bærekraftige materialer

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom