Togreiser.no

Endelig et flyfritt tilbud fra Norge

Del
Rekordmange vil på togferie i sommer, men mange klager også over at det er vanskelig å planlegge en togreise på egenhånd. Nå er det mulig å ta en gruppereise med tog i Europa.
kred: swiss-image.ch – Andrea Badrutt
kred: swiss-image.ch – Andrea Badrutt

Til nå har reisebransjen hatt få tilbud for dem som ønsker å ta en europaferie uten å fly. Det vil turoperatøren Togreiser.no gjøre noe med.

- Vi vil lage gode opplevelsesferier for den som vil se Europa fra tog, sier daglig leder Erik Baadstø i Togreiser.no. Vi forsøkte dette rett før pandemien og fikk stor respons, turen ble dessverre avlyst, men nå prøver vi igjen.

Gjennom flere år har den lille turoperatøren med kontor på Gulskogen stasjon i Drammen spesialisert seg på gruppereiser med tog, men som de fleste andre har de startet reisene fra Norge med fly. Nå ønsker de å ta interessen for «flyfrie» ferier på alvor. I år setter de opp den første gruppereisen fra Norge med tog og ferge.

- Mens vi venter på bedre togforbindelser mellom Norge og kontinentet, velger vi riktignok å ta første etappe fra Oslo med Kielfergen, men deretter er dette en rundtur med europeiske tog. Vi har valgt ut noen av Europas flotteste togstrekninger og satt dem sammen til noe vi mener vil bli en fantastisk fin rundtur. Så langt vi er kjent med, er dette den eneste «flyfrie» gruppereisen med tog fra Norge per i dag, sier Erik Baadstø.

Han opplever at stadig flere ønsker å reise mer med tog. Samtidig er det en barriere for mange at internasjonale togreiser kan være vanskelige å planlegge og bestille.

- Med vår nye gruppereise gjør vi det enklere for dem som har lyst til å prøve en togferie i Europa, sier han.

Panoramatog
På den første rundturen med europeiske tog som er satt opp juni 2022, vil deltagerne få med seg to klassiske panoramatog i Alpene: Glacier Express og Bernina Express som begge går langs jernbanelinjer som står på UNESCOs verdensarvliste. De som vil kan også oppleve en tur med Gornergrat-banen opp til 3089 moh. fra alpebyen Zermatt.

Reisen gjennom Tyskland vil bli tatt i moderne nattog med gode sovekupeer. I løpet av den ti dager lange rundturen blir det også tid til å sitte i restaurantvogner med utsikt til fjellandskap.

- Vi skal besøke både Alpene og Dolomittene og veksle mellom isbreer, palmer og vingårder på denne rundreisen. Dette er rett og slett noen av verdens vakreste togreiser samlet i én pakke, sier Baadstø.

Han er klar for å lansere nye rundturer i Europa med tog.

- Får vi god respons på denne første gruppereisen med tog fra Norge, er vi også klare for å sette opp en rekke andre spennende tilbud. Vi har mange ideer til opplevelsesrike reiser med tog, sier Baadstø.

Togreiser.no satser på toget
Turoperatøren Togreiser.no satser for fullt på opplevelsesreiser med tog. De selger også alt av interrail og plassbilletter for de som vil reise på egenhånd.

- Vi vil tilby det stadig flere sier at de ønsker seg, nemlig gode feriereiser langs bakken med komfortable tog. Så blir det opp til markedet å avgjøre hvor raskt de nye tilbudene vil komme, sier Baadstø. 

Kontaktperson:

Daglig leder Erik Baadstø, mobil 488 48 949

FAKTA OM TOGREISER.NO

  • Ble startet av Erik Baadstø i 2017.
  • Har per i dag tre ansatte.
  • Togreiser.no har kontor på Gulskogen stasjon i Drammen.
  • Har spesialisert seg på gruppereiser med tog.
  • De fleste gruppereisene med Togreiser.no inkluderer fortsatt flyreiser til/fra Norge, men det nye satsningsområdet er rene togreiser, eventuelt i kombinasjon med båt.
  • Selger alt av togbilletter over hele Europa.
  • Erik Baadstø driver også Reisebyrået AS, som tilbyr firmareiser.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

kred: swiss-image.ch – Andrea Badrutt
kred: swiss-image.ch – Andrea Badrutt
Last ned bilde
kred: Switzerland Tourism - Renato Bagattini
kred: Switzerland Tourism - Renato Bagattini
Last ned bilde

Lenker

Om Togreiser.no

Togreiser.no
Togreiser.no
Gulskogen Stasjon, Godset gata 40
3048 Drammen

32 22 35 00http://www.togcharter.no

Togreiser.no er Norges eneste turoperatør som spesialiserer seg på gruppereiser med tog! Vi setter sammen et program med hyggelige hotell, spennende utflukter og gode reiseledere – nøye utvalgte høydepunkter fra de fineste togturer i Europa og andre steder i verden. – Og transporten foregår selvsagt med tog!

Togreiser.no selger også alt av interrail og togbilletter for hele Europa.

Miljøvennlig – stille – romantisk.  Reiseglede på skinner!​