Etablerer nytt selskap for at flere skal kunne bli «kronisk friske»

Del
Gjennom det nyopprettede selskapet mPOWER Academy AS vil gründerne og medeierne bak Tone Lise Akademiet, Livslyst & Motivasjon AS, Teamwork OU AS, Podium AS og HR-Huset AS utvikle innovative tilbud og tjenester ved å kombinere forskningsbaserte utdannelsesmoduler og stressmestringsverktøy med skjønnhetspleie, velvære og omsorg.

– Konkrete råd, faglig kompetanse og kvalitetssikrede stressmestringsverktøy som vi vet fungerer, samt en bevisst kommunikasjon er en viktig del av vår utdannelse for å bruke empowerment i praksis. Særlig for å initiere en egenmobilisering hos mennesker som i utgangspunktet opplever mye stress i hverdagen. Målgruppen vi ønsker å hjelpe er mennesker som ofte blir isolert og som har liten innflytelse over sine liv, slik som: kronisk syke, pårørende, ensomme og gamle mennesker, forklarer Rebekka Nøkling. Hun har de siste 20 årene hatt flere lederstillinger innen Life Science og i offentlig og privat helsesektor. Nå eier hun selskapet Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh, som har spesialisert seg på mental trening, coaching, relasjonsbygging, gruppe- og lederutvikling, prosessutvikling, forskningsformidling, produktutvikling av forskningsbaserte opplæringstilbud og skreddersydde utdanningsmoduler.

mPOWER Academy vil ha fokus på positiv selvutvikling, stressmestring, livsglede, velvære og skjønnhetspleie som gir godfølelsen tilbake i hverdagen. Dette har selskapet tenkt å gjøre gjennom et helt nytt utdanningssystem, som allerede starter våren 2019. Her vil skjønnhetspleie kombineres med tverrfaglig kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi, genforskning, hjerneforskning og psykologi. På denne måten vil mPOWER helt konkret hjelpe de som opplever eller har blitt behandlet for: stress og utbrenthet, sosial angst, kreft, hjerte- og karsykdommer, diabetes og muskel- og skjelettlidelser eller andre utfordringer.

– Slik kan vi bidra aktivt til mindre sykeliggjøring i samfunnet, hvor stadig flere blir kronisk syke. Ved å gi folk fra skjønnhetsbransjen en helt ny tilleggskompetanse innen stressmestring og sette dette i et profesjonelt system, så kan vi snu den uheldige samfunnsutviklingen og hjelpe folk til å bli «kronisk friske» ved hjelp av våre skreddersydde tjenester, sier en engasjert Tone Lise Forbergskog. Hennes store hjertesak de siste 10 årene har vært å inspirere andre til å ta aktivt sosialt ansvar. Gjennom sin egen lederrolle og bedriftskultur, hvor Tone Lise Akademiet har hjulpet kvinner som har vært utsatt for menneskehandel og nå også gjennom «Dream Big-prosjektet», har hun selv vist hvordan man går fra ord til handling i et selskap som ønsker å skape positive ringvirkninger i samfunnet.

mPOWER Agency er en viktig del av virksomheten til mPOWER Academy AS:

– Vi tilbyr både utdannelsesmoduler og spesialiseringskurs i akademiet. Men vi hjelper også våre ferdigutdannede kandidater gjennom vårt mPOWER Agency som er selskapets markeds- og distribusjonsplattform. Gjennom et enkelt og pålitelig bestillingssystem vil kundene kunne bestille skreddersydde pakker og sertifiserte mPOWER agenter hjem til seg selv, eller der de selv ønsker å få behandling. Våre spesialagenter vil ha en unik og kvalitetssikret fagkompetanse som fornyes kontinuerlig i vårt system, i tillegg til sin praktiske utdannelse innen skjønnhetspleie, forklarer Runar Heggen. Hans arbeid med medarbeiderskap som leder i Teamwork OU AS samt gründer- og ledererfaring fra Jobzone-selskapet Podium, som er en ledende leverandør av kurstjenester til NAV og karriereveiledning, kommer godt med når mPOWER-utdannelsen også vil tilbys flere faggrupper, slik som: sykepleiere og hjelpepleiere fra høsten 2019. Selskapet vil i tillegg utvikle egne AMO-kurs som en del av virksomheten.

Pressekontakt:
Rebekka Nøkling
mob: 900 71 428
e-post: rebekka@livslystogmotivasjon.no 

Høyoppløselige bilder kan sendes ved behov og etter nærmere avtale med presseansvarlig.

Bilder

Rebekka Nøkling
Rebekka Nøkling
Last ned bilde
Rebekka Nøkling
Rebekka Nøkling
Last ned bilde
Rebekka Nøkling
Rebekka Nøkling
Last ned bilde
Rebekka Nøkling
Rebekka Nøkling
Last ned bilde
Tone Lise Forbergskog
Tone Lise Forbergskog
Last ned bilde
Tone Lise Forbergskog
Tone Lise Forbergskog
Last ned bilde
Tone Lise Forbergskog
Tone Lise Forbergskog
Last ned bilde
Runar Heggen
Runar Heggen
Last ned bilde
Marius Engh
Marius Engh
Last ned bilde

Dokumenter

Om mPOWER Academy

mPOWER Academy900 71 428

Følg pressemeldinger fra mPOWER Academy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra mPOWER Academy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye