Avinor

Joon åpnet Paris-ruten til Charles de Gaulle i dag

Del
Nye, freshe JOON åpnet Paris-ruten på Bergen lufthavn Flesland i dag. Avinor skapte fransk stemning på gate´en med ballonger, servering og snorklipping for å feire den nye ruten. Joon vil fly daglig mellom Bergen og Paris.
Fransk stemning med JOON
Fransk stemning med JOON

Passasjerene på den aller første turen til Paris fikk en smakebit av Frankrike allerede i gate'en. Ingrid Helgesen, trafikkutvikler i Avinor, ønsket velkommen til åpning av ruten og til JOON på Bergen lufthavn. 

Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France og KLM var glad for å starte opp i Bergen: - Vi tilbyr den beste reiseruten til Paris. Paris er en populær destinasjon både for ferie og business. Fra Charles de Gaulles kan våre norske passasjerer også reise videre ut i verden gjennom Air France verdensomspennende rutenettverk, sa han.

- I tillegg er det et stort marked for passasjerer som reiser til Norge, både Vestlandet med fjell og fjorder, og videreforbindelser andre steder langs kysten i vest og nord er populært blant turistene. Vi satser på å fylle flyene med passasjerer både fra Bergen og Paris.

Air France by JOON er siste tilskudd i Air France-familien. JOON, som er en ny og moderne måte å reise på, med økologisk mat, trendy flypersonell, mobile tjenester og lademuligheter i alle setene.

Flypersonellet har droppet tradisjonelle uniformer og er i stedet ikledd komfortable sportye klær som bidrar til en mer avslappet atmosfære på reisen. Det handler ikke bare om stil, men også en miljøansvarlig tilnærming med servering av blant annet økologisk mat. 

Det er daglige avganger mellom Bergen lufthavn og Paris Charles de Gaulle med Airbus A320/321. Dette er rutetidene:

AF1253 Avgang Bergen (BGO) 17:40 – Ankomst Paris (CDG) 20:00.

AF1252 Avgang Paris (CDG) 14:40 – Ankomst Bergen (BGO) 16:55.

www.airfranceklm.com 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fransk stemning med JOON
Fransk stemning med JOON
Last ned bilde
JOONs rute til Charles de Gaulle i Paris åpnes offisitelt
JOONs rute til Charles de Gaulle i Paris åpnes offisitelt
Last ned bilde
Avinor var vertskap for åpningen, Ingrid Helgesen ønsket JOON velkommen
Avinor var vertskap for åpningen, Ingrid Helgesen ønsket JOON velkommen
Last ned bilde
Halvor Gløersen, AF og KLM var svært fornøyd med at "datter" JOON starter i Bergen
Halvor Gløersen, AF og KLM var svært fornøyd med at "datter" JOON starter i Bergen
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Drammensveien 144
0277 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Bergen lufthavn er en av 45 norske lufthavner som er eiet og drevet av Avinor.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Fjerde kvartal 2023: Reduserte inntekter grunnet endret reisemønster12.2.2024 14:20:00 CET | Pressemelding

- Avinors hovedutfordring er reduserte inntekter som skyldes endringer i reisemønster etter pandemien. Det er langt færre forretningsreisende enn før og nordmenns reiseaktivitet innenlands har flatet ut. Lavere trafikkvolum, manglende justering av lufthavnavgiftene, samt reduserte inntekter per passasjer, mye grunnet redusert tax-free-kvote, utfordrer Avinormodellen, sier konsernsjef Abraham Foss i Avinor.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye