TINE SA

TINE lar deg snakke med kokeboka

Del
Nordmenn er blitt godt vant med å finne frem matoppskrifter på mobiltelefonen. Men nå skal du kunne snakke med mobilen mens du lager mat. Oppskriftstjenesten til TINE, TINE Kjøkken, kommer nå med stemmestyrte oppskrifter.

Pannekaker, kanelboller og potetsalat blant de første oppskriftene i den nye tjenesten som finnes tilgjengelig gjennom Google Assistant.

- Før måtte man lete frem oppskrifter i trykte kokebøker, i dag bruker de fleste mobilen til å lese oppskrifter. Men grisete fingre og låste skjermer er ofte en dårlig kombinasjon, derfor ønsker vi å utvikle en tjeneste hvor man kan snakke med en stemmestyrt oppskriftstjeneste når man lager mat, sier kategoridirektør for TINE-merket, Lise Kjær Kristoffersen. 

Lytt, ikke les

Det er fem oppskrifter tilgjengelig i den nye prototypen og alle matrettene kan lages helt uten å lese oppskriftene.

- Tjenesten forteller deg først hvilke ingredienser du trenger og hvilke steg du må gjennom. Når du er klar til å starte sier du bare i fra og får instruksjoner for hvert steg du må gjennom, sier Kjær Kristoffersen. 

Ber publikum om innspill

TINE Kjøkken arbeider nå med å gjøre flere av de mest populære oppskriftene tilgjengelige via stemmestyring.

- Vi har tusenvis av oppskrifter å velge blant, men må prioritere hvilke vi skal utvikle først. Derfor håper vi at folk kommer med innspill til oss på vår Facebook-side, sier Kjær Kristoffersen.

Prototyp

I samarbeid med teknologiselskapet Try Apt arbeider TINE nå med å optimalisere tjenesten. Men det viktigste blir å lytte til erfaringene fra brukerne da versjonen som nå blir lansert er en betaversjon.

- Vi er ikke eksperter på dette ennå, men vi ønsker å bli så gode som mulig. For å få til det er vi helt avhengige av å få tilbakemeldinger og legger opp til forbrukerdialog via sosiale medier, sier Kjær Kristoffersen

Nødvendig satsning på digital innovasjon

TINE Kjøkken har utviklet tjenesten i samarbeid med teknologiselskapet Try Apt og hatt dialog med Google underveis. Nå gleder de seg til forbrukerne endelig skal få teste dette hjemme på sitt eget kjøkken.

- Det er ikke de største aktørene som vil klare seg best, men de som klarer å tilpasse seg i en virkelighet som er i stadig endring. Når vi satser tungt på digital innovasjon er det fordi vi mener det er helt nødvendig for å sikre TINEs posisjon i markedet også på lang sikt, sier Kjær Kristoffersen.

Reportasje- og fotomuligheter

Invitasjon til test av talestyrt oppskriftstjeneste

I anledning lanseringen av TINEs nye talestyrte oppskriftsapplikasjon inviterer vi pressen til å teste tjenesten i vårt testkjøkken.

Vi setter opp tjenesten og utstyrer kjøkkenet med ingredienser og utstyr til å lage pannekaker. Pressen står fritt til å enten lage retten selv eller få en demonstrasjon av vår konditor Bernhard Azinger.

Ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver i TINE, Mimmi Granli, på telefon 90 21 95 91 for å avtale. 

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Bernhard Azinger, konditorfaglig ansvarlig i TINE viser hvordan man lager pannekaker ved å snakke med TINE kjøkkenVideokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg pressemeldinger fra TINE SA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TINE SA

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye