Vipps

Nå er over tre millioner nordmenn Vippsere

Del
På tre år har Vipps bikket tre millioner brukere, og milepælen ble nådd samme uke som ny versjon av appen ble lansert. En dame på 71 år ble Vippser nummer tre million, og viser at appen har fått fotfeste både blant unge og gamle.
Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps
Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps

Målet for i år er å bli større enn Facebook i Norge, og ved at vi nå bikker 3 millioner brukere er vi godt på vei. Blant nye brukere er det både unge som gamle, men det er jo litt ekstra gøy at vår eldste aktive bruker er 97 år, sier Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps.

Da Vipps ble lansert i slutten av mai 2015 vokste appen i rekordfart, og ble lastet ned én million ganger på et halvt år. Nå har altså over 3 millioner nordmenn tatt i bruk Vipps, som kan nå brukes til langt mer enn vennebetaling: både til netthandel, regningsbetaling, lag og foreninger og på restauranter.

Daglig er det nærmere 500 000 transaksjoner i appen, og det er på bedriftsbetalinger veksten er størst. For selv om Vipps står like stødig innen vennebetaling, er det tydelig at flere og flere er blitt vant med hvor enkelt det er å bruke Vipps i mange betalingssituasjoner.

Vennebetaling var en tydelig forenkling av noe mange opplevde som kjedelig og tidkrevende. Men det er fortsatt mye innen betaling som kan forenkles, og gjennom ny versjon av Vipps-appen ønsker vi å gjøre smartbetaling til normalen. Det betyr rask og enkel betaling med mobilen, sier Elisabeth Haug

Denne uken ble det også lansert ny versjon av Vipps for iOS, som er klargjort for fremtiden. Flere nye tjenester kommer utover høsten og vinteren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps
Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps
Last ned bilde

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 4,3 millioner nordmenn har lastet ned Vipps.

Vipps gjør det veldig, veldig enkelt å betale og ta betalt. Du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris.Følg pressemeldinger fra Vipps

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Vipps

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom