Skanska Norge

161 leiligheter utsolgt på ett salgstrinn

Del

Alle leilighetene i «Tigergården» på Ensjø i Oslo er solgt. Det har skjedd i ett salgstrinn og er første gang Skanska Eiendomsutvikling har gjort det på denne måten.

Tigergården - Oktober 2021
Tigergården - Oktober 2021

På Ensjø i Oslo ligger Tigergården. Det nye komplekset strekker seg over 13 etasjer, er over 15 000 m2 stort og skal etter planen stå ferdig i Q3, 2022. Dette er det nyeste av byggene Skanska står bak på Ensjø Torg, hvor man har utviklet knutepunktsnære leiligheter og bygg i området rundt den travle T-banestasjonen. Regiondirektør Eiendomsutvikling Oslo Øst, Salman Saeed er svært fornøyd og stolt av teamet bak salget.

- Dette er noe å feire! Det er litt annerledes å legge ut alle leilighetene for salg i ett salgstrinn, så det er veldig moro at vi lykkes med det. Til og med 12 måneder før ferdigstillelse. Prosjektsjef Cathrine Knudsen og resten av teamet på Tigergården har gjort en kjempejobb, innleder Salman.

Ulike konsepter - lansert samtidig

Tigergården er delt i tre «konsepter»; Kobberpassasjen, Glassgangen og Himmeltårnet, tre deler av samme bygning med forskjellige leilighetstyper. Som snakker til litt forskjellige målgrupper. Denne segmenteringen har gjort at teamet turte å legge ut alt i ett salgstrinn.

- Det er første gangen vi har gjort det på den måten og første gangen vi har lagt ut 161 leiligheter for salg samtidig. På den måten har vi kunnet trekke frem de spesielle tingene ved hvert konsept og de unike kvalitetene som Tigergården har samlet, forteller Cathrine.

- Det er også helt spesielle og romslige takhager her med mange selvdyrkningskasser som gir muligheten for kortreist og selvdyrket mat, fellesrom som kan brukes til for eksempel konfirmasjon, 40-årslag eller yogatimer. Sykkelverksted som kan brukes som smørerom for ski om vinteren. Disse fellesarealene er med å utvide opplevelsen og fotavtrykket av egen leilighet. Det tror vi har vært tiltalende for alle leilighetskonseptene. I Tigergården kan man også ta med venner på middag på taket og møte naboer og nærmiljøet ditt i fellesarealene. Vi tenker at dette er noe kundene våre setter høyt på når de velger Tigergården og Ensjø. Så er det jo et gjennomgående høyt fokus på arkitektur her. Som CODE Arkitekter står bak. Det har blitt et veldig flott prosjekt, fortsetter hun.

Høye miljøambisjoner - spiller på kunnskapen i Skanska

Tigergården har høye miljøambisjoner og er sertifisert med BREEAM «Very good» som det første konseptet fra Skanska Eiendomsutvikling. Den høye kompetansen som finnes i Skanska har vært viktig i arbeidet med miljøkvalitetene. Bygget er sist ut i rekken på Skanskas satsning på Ensjø. Leilighetene i “Vario”-konseptet på nabotomten har nylig gått i salg. Hele området er utviklet i samarbeid med Skanska Bygg Oslo.

- Jeg er fornøyd med gjentagende salgssuksess på Tigergården og mener at vi med dette kan si med sikkerhet at vi kjenner Ensjø godt nå. Vi nærmer oss slutten av vår tomtebank i området og ser spent frem mot fortsettelsen på Ensjø. Jeg er veldig spent på hvilke andre muligheter som ligger her, avslutter Salman.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tigergården - Oktober 2021
Tigergården - Oktober 2021
Last ned bilde
Cathrine Knudsen og Salman Saeed.
Cathrine Knudsen og Salman Saeed.
Last ned bilde
Fargene på fasaden av Tigergården går fint sammen med de vernede teglstein-blokkene øverst på Kampen.
Fargene på fasaden av Tigergården går fint sammen med de vernede teglstein-blokkene øverst på Kampen.
Last ned bilde
Tigergården sett fra Ensjø Torg
Tigergården sett fra Ensjø Torg
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom