NorgesGruppen

1,5 mrd. kroner i bonus til Trumf-medlemmer

Del

I løpet av to år har Trumf-medlemmene spart 23 prosent mer bonus. Det gir ny rekord i Trumf-bonus i 2021 med 1,5 mrd. kroner.

Januar er måneden da flest medlemmer sjekker Trumf-kontoen sin. Så langt i år har medlemmene tatt ut 335 millioner kroner, som er 35 millioner kroner mer enn på samme tid i fjor.

Fordelsprogrammet til NorgesGruppens kjeder KIWI, MENY, SPAR og Joker passerte 2,6 millioner medlemmer i 2021, en økning på 200 000 medlemmer siden før pandemien.

- Vi har hatt stabil vekst i antall nye medlemmer de siste årene, men det har vært en ekstra stor økning siste to år, forteller Kristin Bigseth i Trumf. Hun forklarer at veksten skyldes både bedre fordeler i Trumf-programmet, attraktive kjedekonsepter og høy omsetning gjennom pandemien. Samtidig har flere nye Trumf-partnere tilsluttet seg fordelsprogrammet i 2021, som gjør det mulig for medlemmene å spare enda mer bonus.

KIWI, MENY, SPAR og Joker har utviklet egne Trumf-fordeler til sine kunder. Fordelsprogrammet bidrar til å innfri kundenes forventninger.

Bigseth forteller at kostholds- og klimainnsikten i Trumf-appen har blitt tatt godt imot av medlemmene, en helt ny tjeneste siste år. Det er en tjeneste der medlemmene kan se næringsinnholdet i maten de kjøper, samt at de får innblikk i hvor stort klimaavtrykk matvarene har.

KIWI Pluss-medlemskapet har hatt mye å si for veksten i Trumf de siste årene.
- Det skyldes at medlemmene får 15 prosent i Trumf-bonus på fersk frukt og grønt, samt ferskpakket fisk, forteller Bigseth.

Det har vært en god utvikling i KIWI siste år, og mange nye kunder valgte å bli KIWI Pluss-medlemmer i fjor. KIWI har den høyeste bonusen i markedet på frukt og grønt og over 1,8 millioner medlemmer. Flere KIWI-butikker opplevde at de klarte å beholde kunder som normalt hadde handlet over grensen til Sverige i perioden da samfunnet åpnet opp igjen. Gjennom 2021 har presset KIWI ned prisene i markedet på over 800 varer. 

- Det skal være enkelt og attraktivt å ta ut Trumf-bonus, sier Bigseth. Hver Trumf-kunde har i gjennomsnitt 750kroner innestående, og hun oppfordrer alle medlemmene til å sjekke Trumf-kontoen sin og bruke bonus på mathandel, donere penger eller å benytte bonusen på øvrige muligheter Trumf-medlemskapet gir.

Last ned Trumf-app eller gå til trumf.no for å sjekke din konto

Bilder

Lenker

Om NorgesGruppen

NorgesGruppen
NorgesGruppen
Drammensveien 144
0213 OSLO

(+47) 24 11 31 00http://www.norgesgruppen.no

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fylte 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom