AbbVie

AbbVie kåret til Norges beste arbeidsplass

Del
Det biofarmasøytiske selskapet AbbVie (hjemmehørende på Fornebu i Bærum) er for niende år på rad kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Denne gang er AbbVie helt øverst på listen over landets beste steder å jobbe! AbbVie har gjort det særlig godt i denne kåringen de siste fire årene med førsteplass i 2014 og 2017 samt andreplasser i 2015 og 2016, i klassen for mellomstore bedrifter (50 – 199 medarbeidere).
Pierre-Claude Fumoleau, General Manager, AbbVie i Norge, gleder seg over seier i norsk jobbkonkurranse.
Pierre-Claude Fumoleau, General Manager, AbbVie i Norge, gleder seg over seier i norsk jobbkonkurranse.

Den  internasjonale forskningsinstitusjonen Great Place to Work Institute (GPTW) har igjen kåret  AbbVie til Norges beste arbeidsplass på grunnlag av en større analyse som omfatter både en kulturanalyse av selskapet og en spørreundersøkelse blant alle ansatte. Tillit til ledelsen, stolthet i jobben og opplevd fellesskapsfølelse er blant faktorene som blir fanget opp. 186 virksomheter med til sammen over 29 800 medarbeidere er med i kåringen der AbbVie for andre gang på fire år går helt til topps.

AbbVie har de siste ti årene jobbet hardt for å gjøre selskapet og selskapets norske hovedkontor på Fornebu i Bærum til et vesentlig bedre sted å jobbe. Sentralt i dette arbeidet er at selskapets ansatte har en høy grad av innflytelse over egen arbeidssituasjon, hvordan de organiserer eget arbeid og balansen mellom arbeid og fritid. HR-sjef Marte Fjelle mener det er flere årsaker til at AbbVie gjennom en årrekke er blir trukket frem blant Norges beste arbeidsplasser. HR-sjefen velger å nevne to hovedgrunner: 

– Lederforankring er en absolutt forutsetning og det faktum at lederne har gått foran, tatt tilbakemeldinger på alvor, gjennomført avdelingsvise prosesser for å få alle med, og systematisk har fulgt opp, mange ganger i året, og i mange år. For det andre har vi vært tydelige internt om vårt mål om stadig å bli bedre og lytte til våre ansatte. Etter ni år på denne lista er vi i år igjen helt oppe i toppen og er kåret til Norges Beste Arbeidsplass. Det er vi utrolig stolte av! 

AbbVie er et globalt, forskningsbasert biofarmasøytisk selskap som kombinerer fokuset og engasjementet til et innovativ bioteknologisk selskap med kompetansen og strukturen til en anerkjent farmasøytisk markedsleder. Vår første prioritet er pasientene og muligheten til å gi dem et bedre liv. For å klare det er selskapet avhengig av å trekke til seg samt utvikle den beste kompetansen. 

– Etter å ha vært kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i ni år på rad, med førsteplass i 2014 og i år og andreplass i fjor og året før, viser vi med årets førsteplass at vi holder oss stabilt blant  toppene på lista over Norges Beste steder å jobbe. Vi er stolte av å ha utviklet en firmakultur der det er høy grad av tillit mellom ledelsen og de ansatte, at ansatte trives med arbeidet og sine kolleger, og er stolte av arbeidsplassen sin, sier en godt fornøyd AbbViesjef i Norge, Pierre-Claude Fumoleau. – Det er ingen tvil om at en kultur som dette fremmer innovasjon og gode prestasjoner hver eneste dag. 

For ytterligere informasjon eller kontakt med selskapet:
Kommunikasjonssjef Jan E. Lohne, mobil 971 62 961

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Pierre-Claude Fumoleau, General Manager, AbbVie i Norge, gleder seg over seier i norsk jobbkonkurranse.
Pierre-Claude Fumoleau, General Manager, AbbVie i Norge, gleder seg over seier i norsk jobbkonkurranse.
Last ned bilde
Gleder seg over seier i norsk jobbkonkurranse; HR-direktør Marte Fjelle og kommunikasjonssjef Jan E. Lohne i AbbVie i Norge.
Gleder seg over seier i norsk jobbkonkurranse; HR-direktør Marte Fjelle og kommunikasjonssjef Jan E. Lohne i AbbVie i Norge.
Last ned bilde

Om AbbVie

AbbVie
AbbVie
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

+47 67 81 80 00http://www.abbvie.no

Om AbbVie
AbbVie er et globalt, biofarmasøytisk selskap, som jobber målrettet med forskning og utvikling av innovative og avanserte legemidler til behandling av noen av verdens mest komplekse og alvorlige lidelser. Ved hjelp av dedikerte ansatte, en sterk samlet kompetanse og unike tilnærminger til innovasjon, har vi som mål å utvikle vesentlig bedre behandlingsmetoder innenfor fire hovedområder: immunologi, onkologi, virologi og nevrovitenskap. AbbVie har ansatte i mer enn 75 land, som hver eneste dag jobber for å utvikle bedre helseløsninger for pasienter over hele verden.

About AbbVie
AbbVie is a global, research and development-based biopharmaceutical company committed to developing innovative advanced therapies for some of the world’s most complex and critical conditions. The company’s mission is to use its expertise, dedicated people and unique approach to innovation to markedly improve treatments across four primary therapeutic areas: immunology, oncology, virology and neuroscience. In more than 75 countries, AbbVie employees are working every day to advance health solutions for people around the world. For more information about AbbVie, please visit us at www.abbvie.com. Follow @abbvie on Twitter, Facebook or LinkedIn.

Følg pressemeldinger fra AbbVie

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AbbVie på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AbbVie

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye