Norges Kampsportforbund

Trener med verdens beste taekwondoutøver

Del
Landslagsutøver i taekwondo Richard André Ordemann er for tiden i Manchester i Storbritannia og trener med nr. 1 på verdensrankingen i taekwondo, Aaron Cook.

Britiskfødte Aaron Cook skal om en knapp måned representere Moldova i -80 kg klassen i OL i Rio. Cook er ranket som nr. 2 i Olympisk sammenheng og sammen med Seif Eissa fra Egypt har Richard Ordemann vært siste uken i Manchester. 

Det har vært daglige taekwondo-driller og sparring i et lokale som kun er anskaffet og til benyttelse for Cook. Økter med blant annet styrke, kondisjon og hurtighet gjøres i treningssentret til Mick Clegg, personlig trener for Aaron Cook.

Clegg eier flere treningsstudioer i og rundt Manchester og fra 2000 til 2011 jobbet han som styrke- og kondisjonstrener for Manchester United fotballklubb og personlig trener til flere av spillerne i klubben.

Neste uke forflytter Richard Ordemann seg litt lengre opp i gaten, for å trene med det britiske landslaget i taekwondo. Han får da selskap av sine to mannlige landslagskollegaer, John Asp og Mohammed Elhatri, og disse skal trene med GB-taekwondo frem til slutten av juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund (NKF) er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 470 medlemsklubber og 33.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Følg pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye