Power

– Sjeleglad for å slippe permitteringer

Del

I stedet for å permittere over 500 ansatte i Oslo-området, kan POWER-sjefen nå slette den forhåndsskrevne e-posten med permitteringsvarsel han fryktet han måtte sende ut i dag.

Anders Nilsen i POWER ønsker alle kunder i Oslo-området  velkommen til en trygg handel.
Anders Nilsen i POWER ønsker alle kunder i Oslo-området velkommen til en trygg handel.

– Jeg er veldig glad for lettelsene som ble lagt frem av Raymond Johansen i ettermiddag, og jeg er spesielt glad på vegne av våre ansatte for at vi nå kan åpne de fleste av butikkene våre igjen, forteller administrerende direktør i den norskeide elkjeden POWER.

Mange kjeder og butikker har de siste dagene vært preget av unntakstilstand og usikkerhet, og flere permitterte sine ansatte i forrige uke da de strenge restriksjonene ble innført i kommunen.

– Vi valgte å heller la alle våre ansatte få andre oppgaver, som å rydde, gjennomføre varetelling og utlevere bestilte varer til kunder. Jeg er fornøyd med at vi beholdt litt is i magen for å se an hvordan reglene ble denne uken, sier Nilsen.

Stor pågang til tross for stengte dører
Dagene under lock downen viste at pågangen ikke ble mindre selv om de fysiske butikkene var stengt.Og under pandemien har elkjeden sett at behovet for denne typen produkter har vært stort.

– Det har vært stor etterspørsel på varer som PC-er, telefoner, hjemmeunderholdning og lignende, og det er ikke alle som verken ønsker eller klarer å handle på nett. Spesielt gjelder dette varer som koster litt. De ønsker vi gjerne å ta i øyesyn før vi handler, forteller Nilsen.

Nå gjøres butikkene klare for åpning tirsdag morgen.

– Gleden av å kunne gjenåpne mange av våre berørte butikker i morgen er stor. Det betyr at over 500 ansatte ikke lenger trenger å bekymre seg og heller bare kan glede seg til å å gå på jobb, avslutter Anders Nilsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Anders Nilsen i POWER ønsker alle kunder i Oslo-området  velkommen til en trygg handel.
Anders Nilsen i POWER ønsker alle kunder i Oslo-området velkommen til en trygg handel.
Last ned bilde

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.