Kronprinsparets Fond

-Nå skal VIBRO bli enda proffere, sier ny daglig leder Matias I. Alegria

Del

Ungdomsorganisasjonen VIBRO starter høsten med mange aktiviteter, klare ambisjoner og ny daglig leder. Det er 21-åringen Matias I. Alegria som har tatt over roret etter å ha vært medlem helt siden starten i 2013. Da møtte han gründer Yvan Bayisabe på bussen fra Holmlia og ble med invitert med på workshop om en ny ungdomsorganisasjon.

Bærekraftig VIBRO

Nå har organisasjonen rukket å bli tre år gammel, og er kjent blant annet for sin innsats for å løfte fram flerkulturelle forbilder. VIBRO jobber for å gjøre det mulig for ungdom å påvirke og endre samfunnet de selv lever i. I sommer har VIBRO-sjef Matias I. Alegria og gründerne Yvan Bayisabe og Fredrik Mosis jobbet med kursen framover. Nå blir fokuset å forme VIBRO til å bli en bærekraftig organisasjon.

- Det er veldig gøy å bli daglig leder for denne organisasjonen som har betydd så mye for meg selv. Jeg har lært mye, hatt utrolig mye gøy og er mye mer engasjert i samfunnet enn jeg ville ha vært uten VIBRO. Det første målet jeg har satt meg nå er at vi skal ha enklere rutiner og bli enda proffere enn før, sier en engasjert Matias I. Alegria.

Alt skal være sosialt og gøy

I år har de aktive ungdommene i organisasjonen startet opp både #VIBROdebatt og VIBRO Magasin, i tillegg til blant annet å gjennomføre nok en vellykket VIBROfestival i Oslo i sommer.

- Vi jobber for at alle i VIBRO skal kjenne og være fornøyd med retningen vår, og at alt vi gjør skal oppleves morsomt og sosialt. Så blir neste store ambisjon å ha ett, felles sted å samle alle aktivitetene våre, og kanskje finnes det et lokale eller bygg et sted i Oslo vi kan få disponere, spør Matias, som i tillegg til jobben som daglig leder er student ved drama og teaterkommunikasjonslinjen ved Høyskolen i Oslo og Akershus.

VIBRO er en god grunn for unge til å organisere seg

VIBRO vokser stadig, og hver gang de har vært på skolebesøk kommer nye medlemmer til. Mange tar direkte kontakt på Facebook og ber om å få bli med.

- Det jeg elsker med VIBRO er at vi skaper grunn for at folk skal organisere seg. Mange unge føler at de ikke passer inn noe sted, og da kan de fort havne i et dårlig miljø. Så kommer de til oss i stedet og får gode venner og spennende utfordringer. Den mestringsfølelsen VIBRO-livet gir er utrolig bra!

Om VIBRO

VIBRO er en frivillig organisasjon bestående av samfunnsengasjert ungdom med mål å skape en samfunnsforskjell. Organisasjonen er for ungdom av ungdom. VIBRO springer ut fra et ønske om å motivere og inspirere ungdommer til å tro på seg selv og realisere sitt potensial. I VIBRO jobber vi for at all ungdom stiller på lik linje, ved å motarbeide sosial immobilitet og ved å legge til rette for at ungdom skal ha muligheten til å påvirke og endre samfunnet de selv lever i. Gjennom året gjennomfører VIBRO mange forskjellige aktiviteter; skolebesøk for å fremme sin dokumentarserie med flerkulturelle rollemodeller, gratis musikkfestival og utgivelse av et ungdomsmagasin.

Bilder

Om Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond
Kronprinsparets Fond
Madserud allé 34
0274 Oslo

+47 22 04 87 00http://kronprinsparetsfond.no

Kronprinsparets Fond arbeider for å styrke ungdom. Sammen med våre partnere  DNB, Egmont Fonden, MyCall, North Star, Selvaag, Sparebankstiftelsen DNB, Stiftelsen DAM, og Wilstar støtter vi prosjektene UngInvest AIB, Sandwich Brothers, VIBRO og Catalysts, og driver utviklingsprogrammet Flyt. Vi får probonostøtte fra Apeland, McKinsey & Company, TRY og Wiersholm.

Følg saker fra Kronprinsparets Fond

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kronprinsparets Fond på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kronprinsparets Fond

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom