Humanistene

– Det er en glede å offentliggjøre at Tore Petterson i dag har tiltrådt som utagerende kommunikasjonsrådgiver i vår rause bevegelse!

Del
Tore Petterson. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Tore Petterson. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

ET RAUSERE SAMFUNN
Det er med glede vi meddeler at Tore Petterson (42) fra Oslo i dag har tiltrådt som seniorrådgiver innenfor kommunikasjon og formidling i vår energiske, humanistiske bevegelse. Tore har bred erfaring med å spre humanisme og blir viktig i det å skape et stadig rausere samfunn.

BAKGRUNN
Tore Petterson (42) har de siste årene vært en ettertraktet foredragsholder for næringsliv, arbeidsorganisasjoner, skoleansatte, foreldre og elever – om mobbing, egenverdi, det å ta gode valg for seg selv og hvordan skolesystemet kan håndtere elever og ansatte i vanskelige situasjoner.

– Jeg er brennende opptatt av å skape et rausere samfunn med plass til alle uavhengig av tro, kjønn, kultur, nasjonalitet og legning!
Seniorrådgiver kommunikasjon & formidling Tore Petterson, Humanistene

HJERTESAKER
– Jeg er brennende opptatt av å skape et rausere samfunn med plass til alle uavhengig av tro, kjønn, kultur, nasjonalitet og legning, sier Tore engasjert. – Min egen historie har vært preget av frykt, mobbing og voksnes ansvarsfraskrivelse, noe jeg har greid å snu til et stødig fundament for meg selv. Det føles utrolig godt å nå bli del av en bevegelse som fullt ut deler mitt engasjement og mine verdier.

BÆREKRAFTIG FORMIDLING
Sørdahl peker på at Tore har snakket seg inn i hjertene til tusenvis av mennesker over hele landet – ofte med kraftige spark til samfunnets selvskapte sannheter. Dette, ispedd store doser humor og selvironi, har gitt han en unik formidlingsevne som blir viktig for Humanistene fremover.
– Vi i Humanistene tror at raushet er en viktig verdi for å skape et bedre samfunn. Samtidig som vi tenker at det er for mange svar og for få spørsmål i verden, har vi har et klart og tydelig verdimessig ståsted som respekterer og anerkjenner at vårt egenverd er lik selv om vi som individer kan være relativt forskjellige, avslutter generalsekretær Børre Sørdahl i Humanistene.

Kontakter

Bilder

Tore Petterson. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Tore Petterson. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Last ned bilde
Børre Sørdahl. Foto: Halmøy Foto Tromsø
Børre Sørdahl. Foto: Halmøy Foto Tromsø
Last ned bilde

Om Humanistene

Humanistene
Humanistene
Spaces Calmeyers gate 5
0183 Oslo

2189 9910https://humanistene.no/

Humanistene vil bidra til å sette dagsorden i Norge. Fordi et humanistiske perspektiv er viktig i norsk samfunnsliv. For å bli hørt er det viktig at vi er tydelige på hva vi tenker og mener. Vi ønsker en nyansert debatt med plass til mangfold og dialog. Det er for få spørsmål og for mange svar i verden – og de fleste tanker har ennå ikke vært tenkt..!

Følg pressemeldinger fra Humanistene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Humanistene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.