Nytelse.no

 6 av 10 nordmenn vil prøve utendørs sex i sommer!

Del

Utendørs sex er noe 6 av 10 nordmenn vil ha, viser en sexundersøkelse utført for Nytelse.no. Samtidig har salget av hengekøyer skutt i taket denne våren.

Utendørs sex i det offentlig er høyt på listen over seksuelle fantasier, og i en ny undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at hele 57% kunne tenke seg å ha sex i det fri. Av disse vil flest ha sex i skogen, mens fjellet og stranda kommer hakk i hel på listen.

- Det er ikke overraskende at såpass mange øsnker å ha sex i det fri. Dette er en av de mest vanlige fantasiene hos kvinner og menn. I tillegg ser vi at folk handler vibrerende truser med fjernstyring som aldri før, så det ser ut til at det norske folk er klar for utendørs nytelse i sommer, forteller sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

 

Siden de fleste nordmenn kommer til å tilbringe sommeren i Norge og salget av hengekøyer har tatt av, har vi i Nytelse.no samlet en rekke sexstilinger man kan gjennomføre i hengekøye i løpet av sommeren. Her får du seks favoritter og i resten av sommer vil vi slippe flere stillinger på vår instragam-profil.

6 stillinger du bør prøve i hengekøye

Før utendørs sex bør du tenke på dette

- Det å ha sex i det fri er en fantasi som veldig mange gjennomfører. Spenningen det gir å kunne bli oppdaget tenner mange, men å faktisk bli oppdaget er ikke like gøy. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer, advarer Ebbestad, og kommer med følgende tips:

1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på noe som går raskt av og på eller eventuelt en kort sommerkjole eller skjørt på jenter.

2. Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.

3. Finn et rolig sted som ute i skogen et stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.

4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyr leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende truse, trådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen så er leken i gang.

5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig så husk å ikke sjenere noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.

6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.

7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så et lite glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.

8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

“Undersøkelsen er gjennomført av analyseinstituttet YouGov.

Kontakter

Bilder

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom