ice

- Vi skaper godt arbeidsmiljø for kreative og dyktige kolleger

Del

Nok en gang havner ice på topp 10-listen over Norges beste arbeidsplasser. Dette er tredje året på rad at ice havner i toppsjiktet.

Noen av de over 200 ansatte hos ice. Foto: ice
Noen av de over 200 ansatte hos ice. Foto: ice

Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskultur. Mange av de mest innovative og anerkjente organisasjonene i verden har tatt i bruk metodikken til Great Place to Work, og i Norge deltar organisasjoner fra alle typer bransjer og størrelser.

Det var i kategorien 200-499 medarbeidere ice dro inn sjuendeplassen.  

-Som utfordrer i mobilmarkedet trenger vi også de aller beste hodene. Vi er overbevist om at dersom vi skaper godt arbeidsmiljø for kreative og dyktige kolleger, vil vi bli en mer attraktiv arbeidsplass. Å drifte et mobilnett krever kontinuerlig vedlikehold og utvikling, og de samme prinsippene gjelder i måten vi forvalter humankapitalen på. Vi skal måle og forbedre oss år for år, og det er nettopp derfor vi deltar i denne undersøkelsen, og er veldig fornøyde med årets fremgang, sier Mette Hopsdal, DNA-direktør i ice.

Hvert år kårer Great Place to Work de beste arbeidsplassene i Norge gjennom en kartlegging av de ansattes opplevelser. Over 34 tusen ansatte fra 206 organisasjoner har deltatt i medarbeiderundersøkelsen som danner grunnlaget for årets kåring. Kåringen viser at ice er Norges syvende beste arbeidsplass i kategorien 200-499 medarbeidere – en plass bedre enn fjorårets kåring.  

Forventer ytterligere forbedring 

Undersøkelsen som danner grunnlaget for årets kåring ble gjennomført i 2019, lenge før koronapandemien rammet næringslivet og skapte store endringer i de fleste ansattes arbeidshverdag.

-Koronakrisen har krevd mye av de ansatte, men som bedrift forventer vi faktisk å se en ytterligere forbedring av våre resultater når neste års kåring legges fram. ice har over tid prioritert å legge til rette for digital samhandling og fleksibilitet for de ansatte, både for hvor og når man jobber, sier Hopsdal og legger til: 

-Overgangen til hjemmekontor i tråd med myndighetenes anbefalinger fungerte derfor tilnærmet smertefritt for oss. Jeg er rett og slett stolt og imponert over den innsatsen som er lagt ned av hele gjengen, sier Hopsdal.

-Langt over snittet av de aller beste selskapene

Sertifiseringen fra Great Place to Work er resultatet av en grundig situasjonsanalyse, vurdert opp mot en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Samtlige organisasjoner blir målt på kategoriene respekt, troverdighet, rettferdighet, stolthet og fellesskap.

-Jeg syns det er spesielt gledelig å se at hele 95 prosent av våre ansatte vurderer at ice, alt tatt i betraktning, er et flott sted å arbeide. Dette plasserer oss langt over snittet av de aller beste selskapene vi sammenlignet oss med, avslutter Hopsdal. 

Kontakter

Bilder

Noen av de over 200 ansatte hos ice. Foto: ice
Noen av de over 200 ansatte hos ice. Foto: ice
Last ned bilde
Arkivfoto fra ice-kontoret. Foto: Terje Borud
Arkivfoto fra ice-kontoret. Foto: Terje Borud
Last ned bilde
Mette Hopsdal, DNA-direktør i ice. Foto: Terje Borud
Mette Hopsdal, DNA-direktør i ice. Foto: Terje Borud
Last ned bilde

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Følg saker fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom