Frende Forsikring

- Solid bevis på at Frende bryr seg om kundene

Del

For tredje året på rad har Frende Forsikring landets mest fornøyde forsikringskunder, med god margin.

Konsernsjef i Frende Forsikring, Vegar Styve. Foto: Frende Forsikring.
Konsernsjef i Frende Forsikring, Vegar Styve. Foto: Frende Forsikring.

Kundene sier også at har Frende har landets beste skadeoppgjør, i år som i fjor. Det viser den årlige kundeundersøkelsen innen forsikring fra den anerkjente bransjemåleren EPSI Rating.

Konsernsjef i Frende Forsikring, Vegar Styve, er jublende glad for nok en strålende tilbakemelding i en kundeundersøkelse.

- Dette er et solid bevis på at alle de ansatte bryr seg om kundene og hverandre. At vi markerer oss på disse områdene år etter år gjør meg utrolig stolt og glad, sier han.

Dette sier testerne
I rapporten sin sier EPSI følgende om Frendes kundetilfredshet:

«Det er i år, som i fjor, Frende Forsikring som har den høyeste kundetilfredsheten blant de målte selskapene. Frende kan dessuten vise til en pen økning fra i fjor. De framstår som enkle å forholde seg til, de gir god verdi for pengene, og presterer dessuten best når skaden først er ute.»

Om skadeoppgjøret sier de:

«I år som i fjor, er det kundene til Frende som vurderer skadehåndteringen som best, og skårer spesielt godt på spørsmålet om saksbehandlingstiden.»

Mer om EPSI-undersøkelsen for forsikringsbransjen her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Konsernsjef i Frende Forsikring, Vegar Styve. Foto: Frende Forsikring.
Konsernsjef i Frende Forsikring, Vegar Styve. Foto: Frende Forsikring.
Last ned bilde

Om Frende Forsikring

Frende Forsikring
Frende Forsikring
Jonsvollsgaten 2
5011 Bergen

55 15 36 00https://www.frende.no

Frende Forsikring har Norges mest fornøyde forsikringskunder og det beste skadeoppgjøret (EPSI 2020). Vi bryr oss litt ekstra om deg, ditt og dine! 

Helnorske Frende eies av solide sparebanker og brannkasser og har rådgivere landet rundt. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og rundt 270.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring og livsforsikring.

Følg pressemeldinger fra Frende Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frende Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Frende Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom