Egmont Publishing

- En svak toer er en sterk toer!

Del

Marius Henriksen er tilbake med tegneserien Storefri. Etter suksess med den første Storefri-boka – som ble utsolgt fra forlaget – er bok nr 2, «En svak toer» etterlengtet av fansen.

– Men jeg må understreke at en svak toer er en sterk toer, sier redaksjonssjef i Egmont, Tormod Løkling. 

Boken inneholder et kresent utvalg Storefri-striper og – helsider, inkludert en splitter ny spesialhistorie om kampen i kulissene når lærerne har planleggingsdager. 

I tillegg sørger Marius’ drøye enrutere Hurtigmat for å holde blodsukkeret og øyebrynene oppe under lesningen.

 – Marius Henriksen er en av de aller beste, unge serieskaperne som har kommet opp i kjølvannet av «den norske bølgen» de senere årene. Og de mer etablerte skal passe seg, for Marius har i hvert fall ikke lærevansker. De er nokså likt fordelt mellom elevene og lærerne i Storefri, sier Løkling. 

Marius Henriksen har gått veldig langt for å kunne lage en realistisk tegneserie om skolemiljøet. Faktisk så langt at han både utdannet seg som lærer og etterpå tok seg jobb som det. Dette er deltakende observasjon på linje med å gå undercover på atomkraftverk, for å avsløre kjernekraftbransjens skitne hemmeligheter. 

Marius Henriksen er en tegneseriekunstner som stadig stiller ut over hele landet. Nemlig på de såkalte kaffemaskingalleriene i hundrevis av skoler, der humrende og hoderystende lærere klistrer opp stripene hans på personalrommet, og konstaterer at Marius dessverre har tatt arbeidsdagen deres på kornet. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom