Cyviz

Cyviz AS - 51 millioner kroner (6 millioner dollar) avtale med Microsoft: - Utvider partnerskapet

10.11.2021 08:30:01 CET | Cyviz | Ikke-informasjonspliktige pressemeldinger

Microsoft vil installere standariserte Cyviz-løsninger drevet av Cyviz Easy Software Platform på syv nye lokasjoner av MicrosoftTechnology Centers som en del av et globalt utrullingsprogram.

Microsoft har standardisert på Cyviz-teknologi for deres Envisioning Theatres som er en del av deres globale Microsoft Technology Centers og i tillegg på deres Executive Briefing Center i Redmond.

Envisioning Theatres er Microsofts viktigste arenaer for møter med  kunder og partnere for å demonstrere Microsoft-teknologi. Spesifikke kundescenarier og ulike miljøer bringes til live gjennom innhold, videoer, lys og lydkontroll.

Microsoft har Technology Centers med Envisioning Theatres over hele verden, og Cyviz har tidligere inngått avtaler for 17 av disse.

Denne nye avtalen på Cyviz Easy Software Platform, gjelder 7 lokasjoner med en verdi på 51 millioner kroner (6 millioner dollar), og den totale avtalen så langt er på 24 globale lokasjoner. De 7 nye lokasjonene representerer neste fase av standardiserte Cyviz-løsninger som skal installeres for Microsoft i første halvdel av 2022 og omfatter Envisioning Theatres i Washington DC, Dallas, Detroit, Denver, Chicago, St. Louis og Irvine.

 «Disse nye avtalene er et resultat av det unike, strategiske samarbeidet Cyviz har med Microsoft. Vi engasjerer oss på alle nivåer, enten det er regionalt, nasjonalt eller internasjonalt,» sier CEO Espen Gylvik i Cyviz.

Microsoft og Cyviz samarbeider om digital transformasjon

Microsofts teknologisentre er samarbeidsmiljøer som gir tilgang til de nyeste innovative teknologiene, som gjør det mulig for Microsofts kunder og partnere å forestille seg, designe og oppleve deres produkter. Microsoft og Cyviz jobbet sammen om en neste generasjons digital transformasjon av Envisioning Theatres, og for å utvikle en ny global standard basert på Cyviz Easy Software Platform.

 

"Mer enn 20 millioner dollar"

«Cyviz er total leverandør av hele romløsningen, noe som viser kvaliteten på Cyviz-løsningene. Inkludert denne siste ordren har Microsoft bestilt løsninger for mer enn 20 millioner dollar fra Cyviz så langt i år. Det kommer mer de neste årene,» sier Gylvik.

I hjertet av Microsoft Envisioning Theatres er Cyviz Easy Platform som gir de helhetlige opplevelsene ved å muliggjøre kontroll over innhold og senterets lydsystemer direkte fra et intuitivt berøringspanel. Digitale scener settes ved hjelp av et globalt digitalt arkiv, eller fra levende kilder fra sentrene og lagres som et forhåndsinnstilt rommiljø. Flere kilder kan vises i hver scene.

Denne digitale transformasjonen av teknologisentrene gjør det mulig for Microsoft å bruke ett globalt innholdslager, men likevel dele den samme funksjonsrike, engasjerende historien på tvers av alle Microsoft Technology Center rundt i verden.

Cyviz Easy Platform er en standardisert, konfigurerbar og oppgraderbar plattform, for kontroll og administrasjon av samhandlingsrom og møterom.

Kontakter

Espen Gylvik

CEO

Cyviz AS

espen.gylvik@cyviz.com

Om Cyviz

Cyviz er en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Siden 1998 har Cyviz gitt den digitale arbeidsstyrken mulighet til å koble til, visualisere og samarbeide om deres kritiske data. De IT-drevne totalløsningene er enkle å distribuere, administrere og støtte. Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, oppmuntrer til samarbeid og fremskynder beslutningstaking. Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs (CYVIZ). 

cyviz.com

Børsmelding på andre språk

Følg børsmeldinger

Motta alle våre børsmeldinger per epost fortløpende ved å registrere deg.

Besøk vårt presserom for å se alle våre børsmeldinger.

Presserom