Cyviz

Cyviz AS – Avtale om nytt opplevelses- og innovasjonssenter for global kunde - 13,5 millioner kroner (1,5 millioner dollar)

13.1.2022 10:30:01 CET | Cyviz | Ikke-informasjonspliktige pressemeldinger

Avtalen om nytt opplevelses- og innovasjonssenter er inngått med et multinasjonalt revisjons- og rådgivningsselskap med over 200 000 ansatte i mer enn 100 land og hovedkontor i Europa.

Denne kunden er en av flere som har valgt Cyviz’ sine løsninger til sitt opplevelses- og innovasjonssenter. Kunder som Accenture, Microsoft, P&G og GlaxoSmithKline er allerede på kundelisten.

Raskt voksende marked

Opplevelses- og innovasjonssentre er et av de raskest voksende segmentene for Cyviz. Flere og flere bedrifter ønsker å tilby sine ansatte og kunder en brukeropplevelse som er mer enn kun virtuelle møter. Med innovasjonssenteret tilrettelegges det for å tenke nytt og for å være kreative gjennom å lettere kunne dele ideer og innsikt. Brukeropplevelsen gjøres rik og helhetlig gjennom et konsistent og brukervennlig grensesnitt.

Innovasjon for private og offentlige kunder

Med dette nye opplevelses- og innovasjonssenteret ønsker kunden å tilby et senter i den nordøstre delen av USA, som kan brukes til design og innovasjonsverksted for sine private og offentlige kunder. Målet med å tilby kundene sine dette er for proaktivt å kunne planlegge for endringer i markedet, utforske nye teknologier og forretningsmodeller, samt å forbedre beslutningsprosesser for raske resultater. Opplevelses- og innovasjonssenteret har blant annet teknologi for dataanalyse og visualisering, «big data», maskinlæring, kunstig intelligens (AI) og virtuell virkelighet (VR). Løsningen skal implementeres hos kunden i Q2 2022.

Dette er den fjerde løsningen Cyviz leverer til denne kunden. Tidligere leveranser er løsninger for CEO styrerom og møterom til toppledelsen. Denne globale kunden standardiserer i økende grad på Cyviz’ for sine avanserte samhandlingsløsninger, inkludert Cyviz Easy Server Software for forbedret rapportstøtte, administrasjon og overvåking. Cyviz-løsningen er integrert med Microsoft Teams for virtuelle møter med forsterket støtte for lyd og AI-aktivert videokonferanse (autosporing basert på ansikts- og bevegelsesgjenkjenning), alt for å gi en bedre hybrid møteopplevelse.

Posisjon med løsninger for hybride møter

Cyviz har tatt en klar posisjon i markedet for hybridmøter – høykvalitets videovegg, kvalitetslyd og sømløs integrasjon med Microsoft Teams – både fysiske og virtuelle møtedeltakere vil med dette få en bedre møteopplevelse.

Avtalen inngått med denne globale kunden om levering av innovasjons- og opplevelsessenter med Cyviz Easy Platform-standarden bekrefter posisjonen Cyviz har tatt.

Kontakter

Espen Gylvik

CEO

Cyviz AS

espen.gylvik@cyviz.com

Om Cyviz

Cyviz er en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Siden 1998 har Cyviz gitt den digitale arbeidsstyrken mulighet til å koble til, visualisere og samarbeide om deres kritiske data. De IT-drevne totalløsningene er enkle å distribuere, administrere og støtte. Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, oppmuntrer til samarbeid og fremskynder beslutningstaking. Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs (ticker: CYVIZ). 

cyviz.com

Børsmelding på andre språk

Følg børsmeldinger

Motta alle våre børsmeldinger per epost fortløpende ved å registrere deg.

Besøk vårt presserom for å se alle våre børsmeldinger.

Presserom