TECO 2030 ASA

TECO 2030 skal presentere sin visjon for utslippsfri skipsfart på Euronexts ESG-konferanse

7.6.2021 13:30:01 CEST | TECO 2030 ASA | Ikke-informasjonspliktige pressemeldinger

(Lysaker, 7. juni 2021) TECO 2030 ASA (OSE: TECO) er ett av kun tre Euronext børsnoterte selskaper som har blitt invitert til å holde innlegg på Euronexts ESG-konferanse ‘Financing the Blue and Green Economy’, som vil finne sted 8.-9. juni.

Presentasjonen til TECO 2030 vil bli holdt av konsernleder Tore Enger onsdag 9. juni.

 – Jeg er både beæret og ydmyk over å ha blitt invitert til å være innleggsholder på dette arrangementet, og jeg ser frem til å presentere vår visjon for utslippsfri skipsfart for alle deltakerne, sier Enger. 

Enger vil i sin presentasjon sette søkelys på hvordan ny teknologi, slik som hydrogenbaserte brenselceller, kan bidra til utslippskutt i den maritime industrien, slik at den vil bli i stand til å nå målet til FNs sjøfartsorganisasjon om å redusere CO2-utslippene fra internasjonal skipsfart med 40 prosent innen 2030.  

Euronexts ESG-konferanse har som mål å fremme diskusjon rundt hvordan man kan få fart på økonomien igjen etter koronapandemien og samtidig stimulere til bærekraftige investeringer. På arrangementets talerliste står også Norges statsminister Erna Solberg, Portugals statsminister António Costa og FNs generalsekretær António Guterres.  

Konferansen vil finne sted på nett, og deltakelse er gratis. Mer informasjon finnes på nettsidene til Euronext ESG Summit: https://euronextesgsummit.eu/.

Kontakter

Om TECO 2030 ASA

TECO 2030 (OSE - Ticker: TECO) utvikler teknologi som vil gjøre skipsfarten mer klima- og miljøvennlig, og som kan bidra til at vi når målet til FNs sjøfartsorganisasjon om å kutte CO₂-utslipp fra internasjonal skipsfart med 40 prosent innen 2030. Selskapet utvikler blant annet hydrogenbaserte brenselceller som vil gjøre det mulig for skip og andre tunge kjøretøyer å bli helt utslippsfrie.

Børsmelding på andre språk

Vedlegg

Følg børsmeldinger

Motta alle våre børsmeldinger per epost fortløpende ved å registrere deg.

Besøk vårt presserom for å se alle våre børsmeldinger.

Presserom